360 graden foto Lodge de Stee

Woonkamer

De woonkamer is ruim 6 meter lang en 4 meter breed. Aan weerskanten is een strook van een kleine meter breed met de facilitaire ruimten. Wij hebben in de Stee een grote eettafel met 4 comfortabele stoelen geplaatst. De TV is ingebouwd in één van de bedsteden en kan worden gedraaid naar de woonkamer. In de woonkamer komt ook de split-unit verwarming / koeling uit.

Woonkamer Lodge de Stee

Keuken

We hebben een mooie compacte complete keuken met – al weer – all electric techniek. Zo is er een koelkast, inductie kookplaat, wasemkap en combi oven. In de keuken staat ook een Nespresso machine en waterkoker. 

Toilet

Een apart toilet vinden wij wel zo prettig. De toilet hangt en is ingebouwd in de muur, wat enorm ruimte scheelt. Afzuiging van de lucht als het nodig is door een zwijgzame ventilator. De toilet is met een luxe, grijs gemêleerd, kunststof plaat afgewerkt. 

Badkamer

De opbouw van de badkamer komt overeen met die van de toilet. Extra is wel een raam met ondoorzichtig glas. In de badkamer is een ruime douche (90*100 centimeter) en een aparte wastafel met spiegel en onderbouw kastjes. De spiegel heeft een dubbelfunctie en is naast spiegel ook de verwarming voor de badkamer. 

Bedbank /bedstede

Aan weerszijden in de woonkamer zijn twee bedbanken. Hierop kan overdag lekker gezeten worden om te lezen of bijvoorbeeld tv te kijken. Deze bedbanken zijn uitschuifbaar tot 2 volwassen slaapplekken. 

Aan de rechterkant is ook nog een extra kinderbed ingebouwd boven de slaapbank. In de situatie dat er twee kinderen slapen kan er 1 slapen op de bedbank en de ander op het hogere kinderbed. In dat geval kunnen ‘avonds de schuifdeuren dicht voor verhogen van het slaapgenot van de kinderen en voor de privacy van de ouders. 

In de linker bedstee is een tv ingebouwd, zodat de ouders altijd lekker nog even tv kunnen kijken.